Stille på radioen..

2018 går straks inn i historiebøkene. Et begivenhetsrikt år der jeg har hatt mange show. Alt fra 50 stk på privat bursdag til 12.000 på Telenor Arena. Har besøkt Båtsfjord i nord til Farsund i syd. Også har jeg laget radio 24/7 på DJ Howard, med direktesendt Kjøkkenfest stort sett hver fredag. Jeg startet kanalen høsten 2017 med ønske om å lage en variert musikkstasjon. Det synes jeg at jeg har fått til. Og lytteroppslutningen har vært over all forventning, med rundt 20.000 unike lyttere hver mnd. Men økonomisk er det ikke lønnsomt, jeg betaler stort sett for moroa selv. Og det er grunnen til at jeg setter strek her, og det blir stille på DJ Howard fra midnatt. Tusen hjertelig takk til alle som har bidratt og for at du har lyttet! Og jeg håper du fortsetter å følge mine sprell videre på Face og Insta. Jeg elsker radio, så hvis radioguden vil, så høres vi «på lufta» en gang i fremtiden. Ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År!